Ezt a videot most kaptam és gondoltam megosztom veletek így a Föld napja alkalmából és mert ritkán látni ennyire szépen mexerkesztett anyagot (ebben a videoban RRRENNGETEG munka van! és gyönyörű képkockák!). Sajnos sokan nem látják át a Föld helyzetét és h például szinte már reflexből hajítják el a cigicsikket is a kezükből a fogyatékosok - hiába van 2 méterre egy bazi nagy sárgán rikító kuka, ááh ő nem! hagyjad már majd odasétál nem? hogyne! Egy szeméttől ugyan nem olvad le a Föld de sajnos sok szemét van! (az utóbbi mondatot úgy értelmezed ahogy szimpatikus... én az emberre gondoltam) Ne szemetelj! Miért akarod elpusztítani? Ő ad neked otthont! Szóval köszönjük a videot Rékának :)

A video készítője Terje Sorgjerd fotós, videos, grafikus. Ha valaki tehetséges akkor az ő :) Facebook oldala: http://www.facebook.com/TSOPhotography . És még több video itt: https://www.youtube.com/watch?v=vuFZqFW-w9M

A bejegyzés trackback címe:

https://liftmeup.blog.hu/api/trackback/id/tr582848652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása